infographic

Neem contact op

Infographics en plattegronden

“Een beeld zegt meer dan duizend woorden.” Het is een cliché, maar met de juiste illustratie komt jouw boodschap veel sneller en duidelijker over. 

Een leuke of krachtige infographic kan je onderzoek of geschiedenis helder vertellen, zodat die langer blijft hangen. Een esthetisch en toegankelijk beeld in een bedrijfsrapport, een jaarverslag of tussen de bedrijfscommunicatie: het maakt je boodschap in een oogopslag duidelijk. Mijn infographics en plattegronden maken het complexe eenvoudig en makkelijk te volgen. 

Dus zoek je een manier om
  • veel informatie op een eenvoudige, speelse manier weer te geven.
  • wat lucht te geven aan je website, paper of boek.
  • het programma of plattegrond van je event samen te vatten.

Een goede infographic is alvast een goede start. Ik help je hier graag mee!

I

Portfolio

Met een leuke of krachtige infographic weet je bezoeker meteen wat je bedoelt. Snuffel hieronder in de plattegronden en infographics waarmee mijn klanten hun boodschap al brachten.

Wat anderen zeggen

DANIËLLE VERHOEFF + NEDERLANDS JEUGDINSTITUUT

Het Nederlands Jeugdinstituut werkt graag samen met Cracco Illustration. Cracco weet onze kennis op een toegankelijke en aansprekende manier te vertalen in illustraties en infographics. Zodat we hiermee ouders, kinderen, beleidsmakers en jeugdprofessionals kunnen ondersteunen. En dat werkt!

laat jouw review achter

ESTHER MUTSAERS + SPOOR MAGAZINE

Wat is het fantastisch samenwerken met Caroline. En dan heb ik het nog niet over haar te leuke, inspirerende illustraties. Voor SPOOR magazine heeft ze mooie en goed leesbare plattegronden gemaakt!

Thank you

We will answer your message as soon as possible.

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te zien wat ik voor je kan betekenen en een prijsopgave voor jou kan maken.

Even bellen?

^

2023 © Copyright Cracco Illustration. Webdesign door Studio Above