REDACTIONEEL

Neem contact op

Illustraties voor magazines en boeken

Een platte tekst heeft het moeilijk om lezers te verleiden. Het bloed, zweet en tranen dat in artikels en hoofdstukken geslopen is, schiet zijn doel voorbij als de vormgeving niet op punt staat. Ik kan je helpen om je tekst dat niveautje hoger te tillen.

Door met een illustratie een tipje van de sluier te lichten of een detail in de spotlight te zetten, trek je de ogen van een argeloze lezer naar je toe. Complexe thema’s krijgen wat lucht en humor.

  • Ben je op zoek naar een coverillustratie voor je boek?
  • Wil je strooisels bij een artikel?
  • Zoek je iemand om de boodschap van je artikel te verbeelden?

In mijn studio wijd ik me al jaren aan illustratie en de vormgeving van magazines: van damesbladen tot onderzoeksrapporten. Mijn illustraties waren onder andere al te vinden op de bladzijden van Flair, Jumbo Magazine en Wij van Financiën.

Ik kan je vast helpen met je vraag.

I

Portfolio

Mijn illustraties brengen teksten tot leven en kon je onder andere al zien op de bladzijden van Flair, Jumbo Magazine en Wij van Financiën. 

IRENE VAN NES + MINISTERIE VAN FINANCIËN

Ik word altijd heel blij van de illustraties die Caroline maakt. Ze gebruikt fijne kleuren en texturen, heeft goed gevoel voor detail en heeft een eigen herkenbare stijl. De illustraties geven altijd een leuke jus aan het magazine van het Ministerie van Financiën.

BIANCA COOPER + EVA MAGAZINE

Met heel veel plezier heb ik jaren met Caroline samengewerkt. 
Deze vakvrouw weet als geen ander creatieve en kwalitatief hoogstaande illustraties te maken, waardoor artikelen en projecten visueel tot een hoger niveau worden getild.

Thank you

We will answer your message as soon as possible.

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te zien wat ik voor je kan betekenen en een prijsopgave voor jou kan maken.

Even bellen?

^

2023 © Copyright Cracco Illustration. Webdesign door Studio Above