HET CONCERTGEBOUW

redactioneel

terug naar alle projecten

Het Koninklijk Concertgebouw wordt gerekend tot de belangrijkste concertzalen ter wereld vanwege de ongeëvenaarde akoestiek en de brede programmering van hoog niveau. 

Jaarlijks hebben ze meer dan 900 activiteiten en ruim 700.000 bezoekers. Het Concertgebouw verbindt en verrijkt mensen met een sublieme muzikale ervaring.

Het concertgebouw

Projectomschrijving

Jongvolwassenen onder de 30 kunnen gebruik maken van ‘de sprinter’. Hiermee kunnen zij last minute voor €16 naar een concert. Dit wil het concertgebouw promoten via een korte animatie op hun website. Op deze manier willen zij een jongeren aantrekken.

Ik heb hippe karakters vrij van gender en huidskleur getekend om de jongere doelgroep aan te spreken. Een karakter sprint door de straat, het park en het perron naar het Concertgebouw. De beelden heb ik zo aangeleverd dat Wild Card video het tot een spetterend geheel kon animeren.

Met de frisse opvallende kleuren, rasters en penseelstreken vang ik de aandacht. ik kon putten uit mijn archief van texturen en brushes om de illustratie digitaal te maken.

De beeldtaal en het kleurgebruik heeft Cracco Illustration erg mooi uitgewerkt. Helemaal top!

Fabian jon ming + Het concertgebouw

Wil jij dit ook?

Mijn handen jeuken om ook jouw boodschap te vertalen naar kleuren, lijnen en texturen.
Ik maak illustraties voor: REDACTIONEEL, ILLUSTRATIEVE BRANDING, INFOGRAPHICS


I

meer over redactioneel

^

2023 © Copyright Cracco Illustration. Webdesign door Studio Above