MINISTERIE VAN FINANCIËN

infographics & plattegronden

terug naar alle projecten

Het ministerie van Financiën heeft een maandblad: 'Wij van Financiën'. Deze verschijnt maandelijks en gaat over ambtenaren, belastingen en openbare financiën.

MINISTERIE VAN FINANCIËN

Regelmatig vraagt het ministerie van Financiën mij om een plattegrond te illustreren. In het artikel wordt een locatie besproken en dan is het prettig om daar een beeld bij te hebben met gebouwen of iconen die iets over die plek zeggen. En eventueel met belangrijke straten of routes, alles is optioneel. Binnen de kleuren van de huisstijl ga ik op zoek naar een verfrissend beeld wat het artikel niet alleen ondersteunt maar ook de lezer zal overhalen het artikel te lezen.

Al mijn illustraties worden in lagen opgebouwd, zo is het mogelijk om onderdelen van de hoofdillustratie los te gebruiken verderop in het artikel voor een mooi geheel.

Projectomschrijving

Ik word altijd heel blij van de illustraties die Caroline maakt. Ze gebruikt fijne kleuren en texturen, heeft goed gevoel voor detail en heeft een eigen herkenbare stijl. De illustraties geven altijd een leuke jus aan het magazine van het Ministerie van Financiën.

Irene van Nes + ministerie van financiën

Wil jij dit ook?

Mijn handen jeuken om ook jouw boodschap te vertalen naar kleuren, lijnen en texturen.
Ik maak illustraties voor: REDACTIONEEL, ILLUSTRATIEVE BRANDING, INFOGRAPHICS


I

meer over infographics

^

2023 © Copyright Cracco Illustration. Webdesign door Studio Above