PLUS MAGAZINE

redactioneel

terug naar alle projecten

In 1990 was Plus Magazine het eerste Nederlandse magazine speciaal voor 50-plussers. Met een betaalde oplage van ruim 200.000 exemplaren en een bereik van 766.000 lezers is Plus Magazine uitgegroeid tot het toonaangevende publiekstijdschrift voor zelfbewuste 50-plus vrouwen én mannen.

Redactionele pijlers zijn Gezondheid, Geld & Recht, Mens & Samenleving, Reizen, Cultuur en Lifestyle.

Plus magazine

Projectomschrijving

Verschillende aanvragen voor een pagina-vullende illustratie en een strooisel om het artikel naar een hoger niveau te tillen. 

Door met een illustratie een detail in de spotlight te zetten, trek je de ogen van een argeloze lezer naar je toe. In het artikel '7 tips om gezond oud te worden' heb ik enkele tips levendig geïllustreerd, waarbij ik de expertise en ervaring van deskundigen van over de hele wereld heb meegenomen. Met behulp van kleurrijke illustraties krijgen de tips een levendig en werelds karakter, waardoor de lezers worden geïnspireerd om gezonder ouder te worden.

Het artikel 'Dat wil ik ook!' gaat over jaloezie. Door speelsheid en humor toe te voegen aan de illustraties, wordt de luchtige sfeer gecreëerd die ervoor zorgt dat de lezer nieuwsgierig wordt naar de inhoud van het artikel.

Het is heel prettig met Caroline samen werken en ben altijd weer blij verrast over de prachtige illustraties die ze maakt voor de opdrachten die ik bij haar uitzet.

Afra Veerman + Roularta Media Nederland

Wil jij dit ook?

Mijn handen jeuken om ook jouw boodschap te vertalen naar kleuren, lijnen en texturen.
Ik maak illustraties voor: REDACTIONEEL, ILLUSTRATIEVE BRANDING, INFOGRAPHICS


I

meer over redactioneel

^

2023 © Copyright Cracco Illustration. Webdesign door Studio Above