MINISTERIE VAN FINANCIËN

infographics & plattegronden

terug naar alle projecten

Het ministerie van Financiën heeft een maandblad: 'Wij van Financiën'. Deze verschijnt maandelijks en gaat over ambtenaren, belastingen en openbare financiën.

MINISTERIE VAN FINANCIËN

De klant wou graag een geïllustreerd stappenplan van een reanimatie wat past binnen de huisstijl. Ook de stappen 'wat te doen bij: wartaal, bewusteloosheid, snijwond en verslikken' hadden een infographic nodig.

Met enkele kleuren uit de huisstijl vormen de illustraties een fris en samenhangend geheel. Vaak zijn visualisaties bij dit soort onderwerpen erg grafisch, doordat ik werk met echte texturen geeft het meer gevoel aan de illustratie en krijgt het een unieke touch. De geïllustreerde stappen zullen de lezer goed begeleiden bij dit soort situaties, waardoor er sneller juist gehandeld kan worden.

Projectomschrijving

Ik word altijd heel blij van de illustraties die Caroline maakt. Ze gebruikt fijne kleuren en texturen, heeft goed gevoel voor detail en heeft een eigen herkenbare stijl. De illustraties geven altijd een leuke jus aan het magazine van het Ministerie van Financiën.

IRENE VAN NES + MINISTERIE VAN FINANCIËN

Wil jij dit ook?

Mijn handen jeuken om ook jouw boodschap te vertalen naar kleuren, lijnen en texturen.
Ik maak illustraties voor: REDACTIONEEL, ILLUSTRATIEVE BRANDING, INFOGRAPHICS


I

meer over infographics

^

2023 © Copyright Cracco Illustration. Webdesign door Studio Above