HOUSE OF SISTERS

branding

terug naar alle projecten

Het familiebedrijf House of Sisters is distributeur van verschillende accessoiremerken en agent van dames- en kindermodemerken in het hoogsegment. 

House of sisters

Met spoed zochten de zussen een hippe re-branding. De website werd opnieuw aangepakt en daarmee was het logo ook toe aan een nieuw jasje. De dames gaven in de briefing aan van strakke organische en ronde vormen te houden en ze vonden het leuk om mee te denken. Enkele schetsrondes en aanpassingen later kwamen we op dit strak en hip logo. 

Projectomschrijving

beeldmerk

Ik heb gekozen voor een lettertype met schreefjes, dit geeft klasse aan het logo. De tekst staat in kleine letters, dit oogt minder streng en hierdoor krijg je een toegankelijk gevoel.

De stijlvolle tekst gaat gepaard met een strak huisje en de hippe kleuren waaronder het frisse lila en de stoere groene tegenhanger voor een speels effect.

Wij, van House of Sisters zijn erg blij met het werk dat Caroline Cracco geleverd heeft. Caroline voelt feilloos aan wat je bedoeld en vertaald dit in een prachtig ontwerp/huisstijl.

Kim Scholten + House of sisters

Wil jij dit ook?

Mijn handen jeuken om ook jouw boodschap te vertalen naar kleuren, lijnen en texturen.
Ik maak illustraties voor: REDACTIONEEL, ILLUSTRATIEVE BRANDING, INFOGRAPHICS


I

meer over branding

^

2023 © Copyright Cracco Illustration. Webdesign door Studio Above