EVA MAGAZINE

branding

terug naar alle projecten

In december 1996 kwam de eerste editie van het magazine Eva uit. Ondertussen zijn ze 25 jaar en 25.000 abonnees verder en is Eva uitgegroeid tot een levendige community met naast het blad ook diverse evenementen, online ontmoetingen en trainingen. Was Eva opgericht voor christelijke vrouwen; nu is het een christelijke community die zich richt op álle vrouwen. Eva wil vrouwen een geniet-moment bezorgen met inspiratie die gebaseerd is op de Bijbel.

eva magazine

Eva magazine vierde haar 25ste verjaardag en wenste voor deze speciale gelegenheid een logo. De vraag was om aan het originele logo (de in rode letters 'eva') iets abstracts toe te voegen voor een feestelijke uitstraling. Met de stralen en de abstracte confetti vormen die ik met diverse brushes illustreerde voel je de vrolijkheid knallen.

Het logo is veelvuldig gebruikt in het blad en op andere uitingen zoals brieven, kaarten,  online, armbandjes, cakes, handtekeningen, noem maar op. 

Projectomschrijving

beeldmerk

De woorden 'in de gloria' worden gezongen bij een verjaardag, het betekent 'heerlijkheid' en het is een lofzang: 'Ere zij God in den Hoge'.

In dit illustratieve logo staat 'de gloria' oftewel 'de stralenkrans' centraal. Het geheel ziet eruit als een knal, het geluk en de vrolijkheid spatten er vanaf. De hoofdkleur is paars, de kleur waarvan de grenzen niet duidelijk vastliggen. Deze kleur staat voor spiritualiteit.

Met heel veel plezier heb ik jaren met Caroline samengewerkt.
Deze vakvrouw weet als geen ander creatieve en kwalitatief hoogstaande illustraties te maken, waardoor artikelen en projecten visueel tot een hoger niveau worden getild.

Bianca cooper + Eva magazine

Wil jij dit ook?

Mijn handen jeuken om ook jouw boodschap te vertalen naar kleuren, lijnen en texturen.
Ik maak illustraties voor: REDACTIONEEL, ILLUSTRATIEVE BRANDING, INFOGRAPHICS


I

meer over branding

^

2023 © Copyright Cracco Illustration. Webdesign door Studio Above