AVT KLINIEK

branding

terug naar alle projecten

AVT Kliniek is een tandartspraktijk voor algemene tot specialistische behandelingen. AVT Kliniek heeft een team tandartsen, mondhygiënisten en specialisten in huis die aandacht voor u hebben en het gemak van de cliënt voorop zetten.

AVT KLINIEK

De vraag was een re-branding voor deze tandartspraktijk met een nieuwe eigenaar. Een algemeen probleem van tandartsen is dat er veel patiënten angst hebben en soms helemaal niet op bezoek gaan. Om die angst te verminderen is gekozen voor een geïllustreerd logo dat met de textuur van potlood en aquarel meer zachtheid uitstraalt. Met als resultaat dat patiënten de praktijk als een prettige plek ervaren en tijdens het wachten de muurgrote illustraties kunnen bewonderen.

Deze illustratieve branding is met de jaren verder uitgebreid en werd toegepast op:
logo | huisstijlkaart | visitekaartjes | schrijfpapier | banner website | iconen website | e-mailhandtekening | verlichte muurillustraties | raamillustratie 

Projectomschrijving

beeldmerk

Het beeldmerk is afgeleid van het teken Phi, symbool voor esthetiek. Deze proportie 'Phi’ wordt de gulden snede genoemd. Het symbool is aangepast met een kies om kenbaar te maken dat het om een tandartsenpraktijk gaat. 

De hoofdkleuren zijn wit en mintgroen, deze komt fris over en is afgeleid van de muntsmaak in tandpasta. Zwart en geel voor de accenten voor een stijlvol en toch fleurig geheel.

Ik beveel Cracco Illustration ten zeerste aan voor elk kunstproject dat verfijning, emotie en betrokkenheid vereist. Haar toewijding aan het leveren van hoogwaardige illustraties is ongeëvenaard, en haar vermogen om zich aan te passen aan de specifieke behoeften van elke klant is bewonderenswaardig. Bedankt, Caroline Cracco , voor je prachtige werk voor de AVT Kliniek!'

wassil + AVT Kliniek

Wil jij dit ook?

Mijn handen jeuken om ook jouw boodschap te vertalen naar kleuren, lijnen en texturen.
Ik maak illustraties voor: REDACTIONEEL, ILLUSTRATIEVE BRANDING, INFOGRAPHICS


I

meer over branding

^

2023 © Copyright Cracco Illustration. Webdesign door Studio Above