Argeweb is met ruim 200.000 domeinnamen en het beheer van tienduizenden websites één van de grootste webhosting providers van Nederland. Ze zorgen ervoor dat hun klanten zorgeloos online hun eigen ding kunnen doen.

argeweb

Argeweb 'de blijmakers' willen zich als de persoonlijke en klantvriendelijke provider presenteren. Ze vroegen mij om hun nieuwe huisstijl te versterken met illustraties die een laagdrempelige en persoonlijke touch toevoegen. Hun wens: speelse en vlotte lijntekeningen met de rode en gele huisstijl steunkleur. 

Ik heb verschillende jeugdige illustraties voor ze ontworpen waaronder karakters en iconen. Allen in lijntekening en met de gele en of rode tint zoals gevraagd. Deze werden toegepast op de website, op de nieuwsbrief en tussen de bedrijfscommunicatie.

Projectomschrijving

Illustratieve elementen

De illustraties worden ingezet op verschillende niveau’s: de crew, helpende handen, klanten in beeld, product- of dienstgroepen en algemene iconen.

Achter de schermen werkt Argeweb keihard om te zorgen dat alles als vanzelf gaat. Deze helpende handen laten deze intentie zien en geven concreet oplossingen als dat nodig is.

Caroline weet goed aan te sluiten bij de huisstijl van het bedrijf en heeft dit omgezet in concrete, bruikbare illustraties die onze communicatie versterkt hebben richting onze klanten. Werken met Caroline was niet alleen simpel en duidelijk, maar vooral ook erg leuk. Een aanrader!

Koen van Deudekom + argeweb

Wil jij dit ook?

Mijn handen jeuken om ook jouw boodschap te vertalen naar kleuren, lijnen en texturen.
Ik maak illustraties voor: REDACTIONEEL, ILLUSTRATIEVE BRANDING, INFOGRAPHICS


I

meer over branding

^

2023 © Copyright Cracco Illustration. Webdesign door Studio Above