BOOKSTAGRAM CARDS

Categorie: illustratie

Opdrachtgever: Blossom Books

Project: Bookstagram Cards zijn perfect voor iedere bookstagrammer. In de Bookstagram Cards doos zit dan ook alles wat je nodig hebt om op te vallen in de Bookstagram community. Mij werd gevraagd om dit geheel in een mooie en vrolijke vorm te gieten.

Bookstagram is een online community van boekenliefhebbers op Instagram. Op bookstagram worden foto’s van boeken gedeeld, blogs geschreven, en komen discussies op gang, waardoor de leden hun boekenliefde kunnen delen. De hashtag #bookstagram telt al meer dan 9,5 miljoen berichten!

Een aantal invloedrijke bookstagrammers zijn @pollyandbooks (432.000 volgers), @booksandteacups (462.000) en @bluestockingbookshelf (256.000).

Samen met: Blossom Books en Sandra van Mook.

CATEGORIES